4

Srí Lanka

Fedezze fel a szigetet magyar csoportkísérővel! Indulás 2019. október 23.

India

Arany Háromszög körutazás India főbb nevezetességeivel már 249.000 Ft-tól/fő + járulékos költségek

Seychelle-szigetek

Tengerparti pihenés az édenben már 315.000 Ft-tól/fő + járulékos költségek

Maldív-szigetek

Nyaralás a világ egyik legszebb tengerpartján már 349.000 Ft-tól/fő + járulékos költségek

Dubai

Az "ezeregy éjszaka meséinek" országa már 109.000 Ft-tól/fő + járulékos költségek

325.000 Ft-tól
Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program. A körutazást követően pár napos tengerparti pihenés vár ránk Negombo tengerpartján.
509.000 Ft-tól
Sri Lanka kulturális és természeti kincseinek megtekintése után pihenés a világ egyik legszebb tengerpartján. A Holiday Island mérete 700 x 140 m. A légi transzfer Male repülőtértől kb. 35 perc.
429.000 Ft-tól
Szálloda Mauritius ÉNY részén, egzotikus környezetben, az óceán és egy folyó ölelésében helyezkedik el. 272 felújított szobával várja a pihenni vágyókat, melyek mindegyike balkonnal vagy terasszal rendelkezik.
469.000 Ft-tól
A szálloda Mahé-sziget nyugati csücskében, a repülőtértől kb. 15 km távolságra, közvetlenül egy pálmafákkal övezett, gyönyörű, finom homokos parton helyezkedik el a Barbarons-öbölben.
309.000 Ft-tól
A repülőtértől 15 km-re, Negombo-ban található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton. Kertjében hatalmas pálmafák árnyékában és a két szép medence körül álló nyugágyakról csodálható az óceán panorámája.
275.000 Ft-tól
Negombo üdülővároska helyi stílusban épült tengerparti szállodája a repülőtértől kb. 16 km-re található. Kellemes hangulatú, barátságos légkörű hotel. Kertjében két medence nyújt felfrissülést, nyugágyakkal körülvéve.
249.000 Ft-tól
Fedezze fel Delhi-Jaipur-Agra főbb nevezetességeit magyar nyelvű helyi idegenvezetővel! A program a Taj Mahal mellett más UNESCO Világörökséget is rejteget, biztosan nem fognak unatkozni az utazás alatt.
449.000 Ft-tól
Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől körülbelül 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól körülbelül 40 perc. Az utasok körében népszerű választás a jó ár-érték arány miatt.
Ha Te is a szilvesztert már valami egzotikus helyen töltenéd...
325.000 Ft-tól

 Azoknak ajánljuk, akik kedvező áron szeretnének az óceánparton nyaralni, de nem vágynak különösebb luxusra. 

529.000 Ft-tól

Srí Lanka legfőbb kulturális nevezetességeit és természeti szépségeit bemutató program. 

565.000 Ft-tól

Negombo közkedvelt szállodasorán található. Rendezett, szép zöld kertjében két nagy úszómedence áll rendelkezésre.

Az Aquaventure Waterpark - Dubai

Ha Dubai-ban jársz, ezt mindenképp ki kell próbálnod! Látogass el a világ 10 legjobb vízi parkjának egyikébe. Az Atlantis Aquaventure Waterpark közel 17 hektáron terül el, garantáltan minden korosztály szórakozását biztosítva.

Útban az Adam's Peak felé

A korábban a sziget legmagasabb hegyének hitt Ádám-csúcs (Adam’s Peak, illetve szingaléz nevén Sri Pada), ősidők óta tisztelet tárgya. Évről évre egyre több turista is nekivág a közel 5,500 lépcsőfok meghódításának.

Egyenlítő: Srí Lanka jelene

Wimal Morapitiye, irodánk ügyvezetője és egyben elnöke a Magyar - Srí Lanka Baráti Társaságnak ismételten vendége volt az OzoneTV - Egyenlítő műsorának. A beszélgetés során szóba került Srí Lanka múltja, jelene és jövője is. 

Megjelent a Jetwing Travel katalógusa

Indiától Thaiföldig, Dubaitól Baliig kínál körutazásokat és üdüléseket a Jetwing Travel új, téli-tavaszi katalógusa. Elkészült az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel 2018-19. évi téli-tavaszi katalógusa.